Política

Gironella escull fer la pista del Cap del Pla a la zona del cementiri

El barri del Cap del Pla de Gironella tindrà una nova pista esportiva i serà a la zona del cementiri. Així ho ha determinat la consulta participativa organitzada per l'Ajuntament, que ha tingut els vots d'un 37,76% del veïnat, és a dir, 159 de les 421 persones empadronades. Tots els votants van poder exercir el seu dret a vot divendres i dissabte passat.

D'entre tots els votants, un 54,7% s'han inclinat per l'opció A, que preveu iniciar el concurs de les obres aquesta mateixa setmana. Es tracta d'un terreny municipal de 2.800 metres quadrats i ja qualificat per construir-hi la pista esportiva.

Sense inversions extres

Tal com s'havia explicat prèviament a la votació, l'opció que finalment ha escollit el veïnat no implicava cap temps d'espera per iniciar la construcció ni tampoc cap pagament addicional. La votació era vinculant, i durant el ple celebrat just després de l'obertura de l'urna es van proclamar els resultats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia