CiU de Cunit proposa que el fons estatal es destini a la carretera de Clariana

El grup municipal de CiU, a l'oposició a l'Ajuntament de Cunit, ha presentat ja la seva proposta d'actuacions que considera que l'equip de govern local hauria de prioritzar a l'hora d'invertir els 1.268.099 euros que rebrà l'any vinent el municipi provinent del fons estatal d'inversió local (FEIL).

En concret, la formació aposta perquè part d'aquesta aportació econòmica es destini a continuar les obres de millora de la carretera entre Cunit i Clariana. Així, CiU vol que s'executi el tram des de l'encreuament amb l'autopista i fins als Rosers, amb la creació d'una rotonda i un carril bici, a banda d'una zona de pas per a vianants.

Els convergents també reclamen que part d'aquest fons es destini a l'adequació de l'antic restaurant Avi Pau per convertir-lo en un espai d'atenció d'urgències socials, a la creació d'un hotel d'entitats, i a les millores en la xarxa d'aigua i de recollida pluvial i clavegueram, especialment al nucli antic.

CiU també vol que se suprimeixin les barreres arquitectòniques a l'estació de ferrocarril, a l'entrada dels edificis municipals i al nucli antic.

Negociacions

La llista final d'actuacions que es finançaran amb el FEIL a Cunit dependrà ara de les negociacions entre el govern municipal i les altres forces, que també poden presentar les seves propostes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA

La participació a la demarcació creix poc i se situa en un 57%

girona

Victòria històrica dels socialistes a Tarragona

TARRAGONA

Victòria històrica del PSC, que es prepara per governar

barcelona