Política

terrorisme

part mèdic

Set dels ferits continuen en estat crític

Encara hi ha ingressades 45 persones

Només queden per lliurar 2 dels 15 cossos de les víctimes mortals dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Set ferits en l’atac terrorista de Barcelona segueixen crítics al matí d’aquest dimecres, igual que aquest dimarts, d’entre els 45 hospitalitzats dels atemptats d’aquest dijous a la capital catalana i a Cambrils (Tarragona), un menys que aquest dimarts. Segons ha informat la Conselleria de Salut en un comunicat, també n’hi ha 12 greus -10 de Barcelona i dos de Cambrils- i 26 menys greus -23 i tres, respectivament-, que estan atesos en 12 hospitals catalans i en un de Saragossa. Es troben a l’Hospital del Mar (11), Sant Pau (7), Clínic (6), Vall d’Hebron (6), Germans Trias i Pujol (3), Sagrat Cor (2), Bellvitge (2), Sant Joan de Déu (1), Joan XXIII (1), de l’Esperança (1), Mútua de Terrassa (2), Asepeyo Sant Cugat (1) i altres dos en un hospital de Saragossa.

D’altra banda, les autoritats catalanes segueixen lliurant les restes mortals de les víctimes a les seves família. El Departament de Justícia ha anunciat aquest dimecres que ja s’han lliurat a les famílies 13 dels 15 cossos de les víctimes dels atemptats de la setmana passada identificades pels forenses. A Catalunya ja s’han celebrat els funerals pel nen i l’oncle avi de Rubí, la dona de Sant Hipòlit de Voltregà i el veí de Vilafranca del Penedès apunyalat pel terrorista Younes Abouyaaqoubdurant la seva fugida de l’escenari de l’atac.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia