Política

setge a l'1-O

La Guàrdia Civil escorcolla dues impremtes de Sant Feliu i l’Hospitalet de Llobregat

El cos policial estaria buscant material relacionat amb l’1-O tal com ja van fer la setmana passada en una impremta de Constantí

Els agents aturen diverses furgonetes i no hi troben res

La Guàrdia Civil registra aquest divendres dues impremtes de l’àrea metropolitana de Barcelona: l’empresa Artyplan, situada a Sant Feliu de Llobregat, i Marc Martí, situada a L’Hospitalet de Llobregat. Els agents estarien buscant material relacionat amb l’1-O tal com ja van fer la setmana passada en una impremta de Constantí.

Els escorcolls es produeixen després que vehicles de la Guàrdia Civil hagin patrullat durant les últimes hores pel polígon El Pla de Sant Feliu de Llobregat, on està situada Artyplan.

Els agents han aturat dues furgonetes per inspeccionar el material que transportaven i finalment, passada la una del migdia, han entrat a la impremta, situada en el carrer de l’Agricultura de Sant Feliu.

Sis vehicles de la Guàrdia Civil i sis agents custodien les entrades dels dos locals que Artyplan té al polígon.

També han controlat una furgoneta de l’empresa Gràfiques Ossó en un control a l’entrada del mateix polígon.Segons ha explicat a Efe el propietari de Gràfiques Ossó, Enric Ossó, els policies han instat el conductor a obrir les caixes i mostrar el seu interior, on només hi han trobat material que no tenia res a veure amb l’1-O.

En paral·lel, la Guàrdia Civil ha iniciat un altre escorcoll a la impremta Marc Martí, situada en el carrer de Motors de l’Hospitalet, segons han confirmat a Europa Press fonts de l’empresa.

Òmnium Cultural ha fet una crida a través de xarxes socials per mobilitzar-se davant les empreses escorcollades per mostrar a la Guàrdia Civil que no els intimiden “amb els seus escorcolls sense raó”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia