Política

opinió

Agraïment a Amer

Feia unes quantes setmanes que es preparava l’acte que tots plegats ens vam regalar fa uns dies dissabte passat a Amer. Durant els dies de la seva gestació han passat moltes coses en aquest estimat país nostre. Una d’aquestes, l’emissió d’unes euroordres de detenció que tot ho han revolucionat, les quals van provocar la detenció del president, que és el nostre fill i germà.

Ja en aquells moments vam rebre mostres de suport encara més grans de les que fins aleshores havíem rebut. Sabíem quina estima tenia el país pel president, però encara en vam ser més conscients. I no diguem quin esclat de joia va ser el seu alliberament amb totes les conseqüències que se’n deriven. I mentre tot això se succeïa s’anava preparant l’acte. Que seria un èxit espectacular.

Nosaltres, la família Puigdemont-Casamajó, volem agrair infinitament a tota aquella gent que el va fer possible. Que sempre s’hi posa sense dubtar ni un moment.

Al Comitè de Degustació de Ratafia, que ho va vertebrar tot. A les Tresines Amerenques, que tant cusen estelades o tallen llaços com suquen pa. Als Reis de la Brasa, que no van dubtar ni un moment a passar calor per atipar tanta gent. Als Malestruchs, que van venir a tocar pel mateix preu que les venedores de tiquets. Al nostre incondicional Mestre Tècnic de So, que va suar més que els de la brasa perquè tot funcionés al mil·límetre. A tots els col·laboradors dels pobles veïns per haver treballat tots en la mateixa direcció tot “fent coses” conjuntament. I amb la inestimable ajuda de la Colla de la Brotxa de Tona. Una gran amistat que ens ha regalat aquest procés. Però també molt especialment a tots els que vau assistir-hi. Vau ser molts i molts, vinguts d’arreu, fins i tot de Mallorca… No falleu mai, sempre hi sou.

Va ser molt especial per a la nostra família rebre tantes mostres sinceres de suport, i també va ser molt especial per a nosaltres fer un petit homenatge a en Jami en poder gaudir de la presència de la seva filla. Li devem tots molt, però especialment nosaltres perquè ens cuida en tot i per a tot el nostre fill i germà. Gràcies, família Matamala, pel sacrifici immens que esteu fent.

Gràcies, gràcies, gràcies per ser-hi, per donar suport a tots els empresonats, als exiliats, als encausats, als detinguts injustament, als censurats, als silenciats, als destituïts... Som poble, som un gran poble. No ens aturarem. Ens en sortirem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Gaza

Troben vuitanta cossos enterrats a tres fosses a l’hospital Al-Shifa

Barcelona
Pròxim Orient

Els Emirats Àrabs rebutgen la idea de participar en l’administració civil de Gaza

Barcelona
Perú

La fiscalia obre diligències contra Boluarte per encobrir el seu germà

Barcelona
política

Tot a punt per al 12-M: Més de 5,7 milions d’electors podran votar en 8.940 meses

barcelona
Guerra a Europa

Ucraïna assegura haver frustrat un atac terrorista a Kíiv planejat per Moscou

Barcelona
Guerra a Gaza

Israel ordena evacuar més barris de Rafah

Barcelona

Consens pels reptes i no en les receptes

Girona
Àngel González
President de la Coordinadora de Memòria Democràtica del País Valencià

“La llei que impulsen el PP i Vox no és de concòrdia, sinó de discòrdia”

BANYOLES

Desmemòria ultra

Banyoles