Política

ERC es compromet a “fer més inversió pública”

Els republicans ho consideren clau per “impulsar la reactivació econòmica”

Posen d’exemple la gestió del govern feta en salut i en educació

El candidat d’Esquerra Republicana de la Garrotxa, Bartomeu Compte, aposta per fer “més inversió pública” des de l’administració per tal d’impulsar la reactivació econòmica. Bartomeu Compte, número quatre de la llista que encapçala Teresa Jordà, va mantenir ahir una reunió a la Intersindical en què també era present la candidata del Gironès i número cinc de la candidatura, Laia Cañigueral i Dolors Bassa.

Els republicans van refermar aquest compromís recordant la gestió del govern durant la pandèmia, en la qual “s’han revertit les retallades en salut, educació i treball i s’han assolit inversions amb màxims històrics”. Compte va manifestar que la inversió pública permet la “dinamització econòmica i, per tant, genera llocs de treball tan directes com indirectes, a més de reactivar el teixit comercial i empresarial que demana el país”. Per la seva part, la candidata del Gironès, Laia Cañigueral, va remarcar que cal “consolidar l’ocupació de qualitat i a temps complet”, en especial en sectors feminitzats i de cura de les persones. En aquest sentit, Dolors Bassa va destacar que és “imprescindible sumar des de les forces sindicals per treballar des de la pluralitat, la feminitat i el compromís social”. Per Bassa, és necessari tenir uns sindicats forts i compromesos amb els drets i les llibertats. “Cal que treballin per garantir els drets, la cohesió social i un territori equilibrat”, va concloure.

LA FRASE

És imprescindible sumar des de les forces sindicals per treballar des de la pluralitat, la feminitat i el compromís social
Dolors Bassa


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia