Política

Sirera i Fernández accepten Sánchez-Camacho com a presidenta del PP de Catalunya

Política

Daniel Sirera i Alberto Fernández Díaz han acceptat, aquest dimarts a la nit, formalitzar una candidatura conjunta encapçalada per la candidata imposada per la direcció espanyola del Partit Popular, la senadora gironina Alicia Sánchez-Camacho.

La vicesecretària d'organització del PP, Ana Mato, ha mantingut una llarga reunió amb dos dels tres candidats a la presidència del PP català amb la voluntat que acceptessin la candidata triada per Madrid com la "més apropiada i de consens" per als populars catalans. Segons un comunicat fet public ben entrada la nit, aquests dos candidats haurien acceptat la decisió de Gènova, mentre que la tercera en discòrdia, Montserrat Nebrera, hauria quedat al marge de la negociació, tot i que hauria estat convidada, a posteriori, a sumar-se al pacte.

Nebrera no sap res
De fet, la parlamentària i candidata a la presidència del PP de Catalunya, Montserrat Nebrera, ha declarat aquest dimarts a la tarda que desconeixia que el PP estatal hagués imposat Alícia Sánchez-Camacho com a candidata d'unitat a la presidència del PP català i ha afegit que només coneixia el que han publicat els mitjans de comunicació.

Nebrera ha manifestat que s'ha reunit aquest matí amb Alberto Fernández Díaz, però que en aquell moment no se sabia res de la intenció del PP de Gènova d'imposar Sánchez-Camacho. El mateix Fernández Díaz ha declarat, en sortir de la reunió amb Mato, que s'havia arribat a un "principi d'acord" per resoldre la crisi popular, tot i que encara quedava pendent un "acord final". El canvi de la situació hauria deixat en no res el principi d'acord entre Fernández Díaz i Nebrera per formalitzar una candidatura conjunta que contenia un repartiment de quotes de poder per fer front a Daniel Sirera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
regne unit

Starmer comença a nomenar els membres del seu govern

barcelona
política

La sentència del TJUE sobre l’escó de Puigdemont i Comín es publicarà el 26 de setembre

barcelona
pròxim orient

L’Iran tria entre un moderat i un radical en la segona volta de les presidencials

barcelona
rússia

L’opositor rus Karà-Murzà ha estat traslladat a un hospital penitenciari

barcelona
parlament europeu

Vox abandona Meloni pel nou grup d’Orbán a l’Eurocambra

barcelona
guerra a gaza

Israel envia una delegació a Qatar per discutir la nova proposta de treva de Hamàs

barcelona
pròxim orient

Israel aprova la construcció de 5.295 habitatges a la Cisjordània ocupada

barcelona

L’Ajuntament reconeix la trajectòria de Jordi Orobitg i M. Antònia Batlle

LLORET DE MAR
política

Pujol i Mas s’afiliaran a JxCat i Diana Riba a ERC

barcelona