Política

Daniel Sirera demana a Montilla que expulsi ERC del govern

El president del PP de Catalunya, Daniel Sirera, ha demanat aquest diumenge al president de la Generalitat, José Montilla, que "faci fora" del govern Esquerra Republicana.

Sirera ha carregat contra ERC perquè una part del partit s'ha posicionat contra decisions que pren el govern al qual pertanyen i que "beneficien i donen resposta als problemes que tenim els catalans", ha dit en referència a l'anunci que dirigents d'ERC de l'Ebre assistiran a la manifestació contra el transvasament a Amposta, al fet que que el consell nacional dels republicans ha aprovat una resolució contra la interconnexió de conques i a l'oposició de la formació a projectes com la línia de molt alta tensió i el Quart Cinturó.

Segons el president del PPC, "si Montilla fos coherent governaria en solitari i buscaria acords puntuals d'altres forces polítiques", i ha assegurat que el PP està disposat, "a canvi de res", a "garantir l'estabilitat fins que es convoquin eleccions al Parlament".

"Si ERC no està disposada a donar suport al Govern, aquí hi ha el PP", ha insistit Sirera, amb la voluntat, segons ha dit, de "simplement garantir que Girona tingui llum, que els barcelonins tinguin aigua i que el país avanci", ha explicat. El president del PPC ha assistit aquest migdia a un dinar a la caseta del PP de la Fira d'Abril, acompanyat d'un centenar de militants i simpatitzants.

Sirera ha culpat als socis del PSC al tripartit, ERC i ICV, de "paralitzar el desenvolupament social i econòmic dels catalans". "Volem garantir l'estabilitat i que el país avanci, no pot ser que per culpa d'ERC i ICV el Quart Cinturó estigui paralitzat, el transvasament de l'aigua pugui tenir problemes i no es faci la interconnexió elèctrica amb França'" ha dit Sirera. "Són projectes de país que es necessiten per tirar endavant", ha afegit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.