Política

Carod intenta recuperar l'èpica amb el 2014

El president d'ERC qualifica l'any del referèndum com "un somni" possible "si el vol una majoria"

Josep-Lluís Carod-Rovira ha presentat a la Casa Elizalde de Barcelona el seu full de ruta de cara al referèndum del 2014 davant un auditori format per un centenar de persones, entre els quals personalitats del partit com Jordi Portabella, Marina Llançana, Ernest Benach, Carles Bonet i Marta Cid. També hi era present l'independent Joan Manel Tresserras, conseller de Cultura.

Carod ha detallat el full de ruta en un acte en el que ha qualificat la data del 2014 com un "somni" que serà realitat "si el vol una majoria", i ha insistit que el següent pas és el de generar debat amb l'objectiu d'aconseguir, per a la data fixada, "qui hi hagi una majoria al Parlament que encarregui al govern la celebració del referèndum".

Per una Catalunya sense "tutela" de l'estat espanyol
En el marc d'unes jornades formatives d'Esquerra Republicana sota el lema Objectiu 2014, Carod ha apostat per una Catalunya "lliure", "sense fronteres, oberta a Europa", "inclusiva i permeable" i que es desprengui de la "tutela" de l'estat espanyol. Carod ha assegurat que és un fet "democràtic" que els catalans que viuen i treballen a Catalunya "puguin decidir el seu futur". Cal "un gest responsable", ha dit, "i no hi ha res més responsable que un poble s'autogoverni".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.