Política

Camacho matisa que cal una "posició conjunta" però no "un front comú"

Política

La presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, ha negat aquest dilluns que existeixi un "front comú" dels populars catalans amb el tripartit i CiU per negociar el finançament, però ha assegurat que el PP advoca per una "posició conjunta", sempre que aquesta quedi al marge de l'Estatut.

"En una qüestió tan important com aquesta cal produir una posició conjunta, però de front comú res", ha remaccat Camacho en declaracions a la Cadena COPE. En aquest sentit, la nova presidenta ha afegit que no els agrada el "frontisme" i que qualsevol "posició conjunta" que adopti el PP ha de transcórrer al marge de l'Estatut.

Camacho ha afirmat que és "necessari" fer una revisió del model de finançament i que el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, "ha d'aconseguir" el que, segons la seva opinió, ja va aconseguir el PP, "que totes les comunitats autònomes hi guanyin".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.