Política

El Suprem es reuneix per estudiar la petició de CiU, IU i PNB de suspendre el cara a cara

ELECCIONS 9 DE MARÇ

La secció setena del Tribunal Suprem es reunirà aquesta tarda amb caràcter d'urgència per estudiar si suspen el debat previst per a aquesta nit entre José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy.

CiU, IU i PNB han presentat aquest dilluns al registre del Tribunal Suprem un recurs de reposició per demanar la suspensió del cara a cara televisiu que els candidats del PSOE i el PP, José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy, mantindran aquest nit. Les tres formacions entenen que s'han vulnerat les normes de la Junta Electoral Central (JEC) de representació dels partits als mitjans públics perquè consideren que el debat cara a cara i la seva publicitat s'hauria de comptabilitzar com a espai electoral gratuït, i per tant caldria compensar la resta de formacions que no hi són presents.

A més, segons IU, tots tres partits analitzen la possibilitat de portar la qüestió al Tribunal Constitucional per a futures campanyes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.