Política

La cúpula militar espanyola visita les tropes d'Afganistan per sorpresa

Una setmana després del seu nomenament, el cap de l'estat Major de la Defensa, el general José Julio Rodríguez ha visitat per sorpresa els soldats espanyols desplegats a l'Afganistan. Ho ha fet acompanyat pels caps dels estats majors dels tres exèrcits, el general Fulgencio Coll, el general José Jiménez Ruiz i l'almirant Manuel Rebollo. La cúpula de l'exèrcit ha arribat al país asiàtic en un avió espanyol des del Kirguizistan.

El general Rodríguez ha destacat la feina en favor de l'estabilitat, el desenvolupament i la reconstrucció que els militars espanyols destinats a l'Afganistan estan fent en aquest país.

Des de l'any 2002 Espanya està a l'Afganistan. Actualment dirigeix una base de suport a Herat i un equip de reconstrucció a Qala i Naw i, a més, hi ha personal espanyol destinat a la caserna general del comandament regional de Herat i a la caserna de la Força Internacional d'Assistència a la Seguretat a Kabul.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.