Política

Ausàs afronta el càrrec de conseller de Governació anunciant una feina de continuïtat

Jordi Ausàs, el substitut de Joan Puigcercós a la conselleria de Governació de la Generalitat, encara el càrrec remarcant la intenció de mantenir una línia de continuïtat en tots els àmbits i de manera especial als Pirineus, ja sigui a través de les noves tecnologies com del suport als petits i mitjans municipis.

Segons Ausàs, la feina feta per Puigcercós ha estat "reconeguda per propis i per estranys". Ausàs, en un dels seus últims dies com a alcalde, ha afirmat que assumirà el càrrec amb "molta il·lusió i responsabilitat" i ha afegit que "una de les coses que més greu li sap és "haver de deixar l'Ajuntament de la Seu d’Urgell".

Segons ha explicat Ausàs, afronta la conselleria "com ho faria qualsevol persona que creu en el seu país" i ha afegit que "formar part del govern de Catalunya és un motiu de satisfacció, honor i alta responsabilitat". Ausàs espera "estar a l'alçada de les circumstàncies" i ha agraït la confiança que tant el president de la Generalitat, José Montilla, com ERC han dipositat en ell.

Ausàs assumeix el càrrec de conseller de Governació en substitució de Joan Puigcercós, que aquest dilluns ha renunciat al càrrec per tal d'agafar les regnes del partit després de la baixada electoral que ha patit en les eleccions del 9-M, en què ha passat de vuit a tres diputats al Congrés.

Ausàs era cap de llista per Lleida, però no va aconseguir representació. Els dos màxims dirigents del partit, Josep-Lluís Carod-Rovira i Joan Puigcercós, es van reunir al Palau de la Generalitat per consensuar el nom, abans de comunicar-li al president de la Generalitat, José Montilla.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Els republicans aproven en el seu programa la deportació més gran de la història

barcelona
estats units

Biden insisteix en una carta al Congrés que continuarà com a candidat

barcelona
ESTAT FRANCÈS

L'NFP proposarà, en una setmana, el seu candidat per substituir Attal

BARCELONA
Francis Ghilès
Investigador sènior associat del CIDOB

“Mélenchon és divisiu, no pot ser el nou primer ministre francès”

BARCELONA
política

Rovira rumia tornar de l’exili en caure la imputació per Tsunami

barcelona
guerra a europa

Els atacs russos a Ucraïna, inclòs a un hospital infantil, causen ja més de 30 morts

barcelona
judicial

L’Audiència Nacional anul·la els tres últims anys d’investigació judicial del cas Tsunami

barcelona
política

Feijóo veu el PSC còmplice del procés però li demana suport per tenir senador

barcelona
política

Rull: “La policia no entrarà al Parlament a detenir ningú”

barcelona