Política

ERC+EUiA alerta de l’impacte a Sanfeliu de les obres de Montesa

El veïnat està alarmat per l’increment del trànsit que generarà la urbanització del barri d’Esplugues

El veïnat del barri hospitalenc de Sanfeliu està alarmat per l’increment de trànsit i la contaminació que generarà la urbanització de l’Àrea Residencial Estratègica de Montesa, al municipi veí d’Esplugues. Així ho ha assegurat avui el portaveu del grup municipal d’ERC+EUiA de l’Hospitalet, Jaume Graells, que ha explicat que ha recollit les queixes que li han traslladat residents a la zona. El projecte urbanístic que s’està executant a Esplugues preveu la construcció de més de 2.000 pisos a l’espai que ocupava l’antiga fàbrica de motocicletes.

Segons el grup municipal, el projecte preveu desviar tot el trànsit d’entrada i sortida a la ronda de Dalt per la banda de l’Hospitalet, ““un fet que multiplicaria per 30 el volum de vehicles que passen per aquí mentre que a l’altra banda del límit municipal es promouen àmplies zones verdes i carrers pacificats”. Un greuge que, segons el portaveu d’ERC+EUiA, “estem a temps d’evitar”. Graells consideera que “en cap cas Sanfeliu pot esdevenir la ronda de circumval·lació d’Esplugues i Cornellà”, i reclamat a l’alcaldessa, Núria Marín, que negociï i consensuï amb aquestes ciutats la solució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia