Política

Política

Territori i Paeria crearan una taula de treball per accelerar Torreblanda i un nou projecte de Fira

El paer en cap ofereix a la Generalitat sòl per construir “de forma immediata” 250 habitatges de lloguer assequible

El departament de Territori i la Paeria de Lleida crearan una taula de treball compartida amb l’objectiu d’accelerar els treballs per fer possible el desenvolupament del polígon industrial de Torreblanca-Quatre Pilans i el nou recinte de Fira de Lleida. Així s’ha acordat a la reunió que aquest divendres han mantingut al Palau de la Generalitat el president Salvador Illa i l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa. A la trobada, el paer en cap, que ha valorat positivament la trobada, ha reafirmat l’oferiment a la Generalitat de sòl per construir “de forma immediata” 250 habitatges de lloguer assequible a la ciutat, i ha afegit que treballen en un escenari per arribar “fins als 2.000 habitatges” de nova construcció en un futur proper. Segons el conseller de Presidència Albert Dalmau, s’intentaran desenvolupar un primer paquet de solars a través de l’Incasol. “L’habitatge és fonamental pel país i avui l’accés a l’habitatge és la principal font desigualtat”, ha assegurat a la roda de premsa posterior a la trobada. Pel que fa al nou model d’inclusió social a Lleida, exposat a la reunió per Larrosa, Dalmau ha apuntat que tenen el suport de la Generalitat. Es treballarà en les properes setmanes i mesos amb la conselleria d’Acció Social i altres departaments implicats per tirar-lo endavant i “cohesionar millor el territori”.

El president Illa ja s’ha trobat amb els alcaldes de Barcelona i Girona. Avui, ho ha fet amb el de Lleida i properament es trobarà amb el de Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia