Política

Felip Puig: "CDC no forçarà eleccions anticipades en qualsevol dels casos"

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha assegurat en una entrevista a l'ACN que Convergència està preparada anar-se erigint com a alternativa al tripartit. "El PSC i el PSOE no estan preparats per afrontar la crisi econòmica i l'escenari de mantenir al preu que sigui la legislatura actual és d'un cost molt important per a la societat catalana". Puig, però, ha remarcat que la federació nacionalista no té intenció "d'ajudar a una major desestabilització de l'escenari institucional i la confiança en l'estabilitat del país". "CDC no forçarà unes eleccions anticipades en qualsevol dels casos", ha reblat.

El secretari general adjunt de CDC sí que preveu que alguns elements introdueixin 'desestabilitat política' d'aquí a finals de legislatura, com ara la negociació del finançament; la sentència sobre l'Estatut per part d'un Tribunal Constitucional (TC) "desprestigiat i deslegitimat", o la mateixa crisi.

A més, Puig creu que aquests elements no faran canviar "l'aposta estratègica" d'ERC pel tripartit. "No veig cap modificació estratègica en la direcció d'ERC a curt o mig termini i no crec que cap de les amenaces que avui té el país els faci modificar aquesta aposta", ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.