Política

Puig afirma que el tripartit no compta amb CiU en la negociació del finançament "per vergonya"

CATALUNYA

Nou episodi d'acusacions entre CiU i el tripartit sobre la negociació del finançament. Aquest diumenge el secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha contestat les múltiples i continuades peticions d'unitat que reclamen diferents veus del govern davant la negociació del nou model de finançament català, i ha assegurat que CiU ha donat i seguirà donant suport a l'executiu català en aquesta qüestió, "però no a qualsevol preu".

"No al preu de la frustració, de la injustícia i de la comoditat", tant del PSC com d'ERC, ha advertit Puig. Encara en relació amb la manca d'unitat entre govern i oposició en la negociació del finançament, el diputat de CiU ha assegurat que el govern "no compta" amb la federació nacionalista. "No ens explica res, segurament per un sentiment de vergonya", ha sentenciat Puig.

Segons la federació nacionalista, el PSC "no està en condicions de negociar amb fermesa el finançament que Catalunya necessita", i ERC, per la seva banda, "està massa còmoda sense força en el govern". Davant d'aquesta situació, Puig ha assegurat que cal una força política que estigui "en condicions de negociar amb més fermesa i intentant que no es continuïn incomplint reiteradament els terminis". Pel dirigent nacionalista, caldria una força política que evités que s'estigui "acceptant un model de finançament il·legal".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.