Política

Zaragoza reclama a Mas que es posi al costat de Montilla i no el critiqui més

El secretari d'Organització del PSC ha demanat a totes les forces polítiques "que diguin amb tota claredat que mentre mentre els populars no retirin el recurs contra l’Estatut, amb el PP no es pot pactar”

El secretari d’Organització del PSC, José Zaragoza, ha dit que no entén que Artur Mas es dediqui a criticar a José Montilla en moments en què es reclama unitat. El socialista ha instat al líder convergent a posar-se al costat del president i del govern de la Generalitat.

Zaragoza també ha recordat a Mas que Montilla ja va acordar amb Duran i Lleida una reunió de partits polítics un cop publicada la sentència i no abans.

Zaragoza també ha demanat al líder de CiU “que deixi clar a Mariano Rajoy que no s'entendrà amb ell i que no arribarà mai al govern amb els vots de CiU” .

El socialista també ha fet el prec extensiu a la resta de partits perquè “diguin amb tota claredat que mentre els populars no retirin el recurs contra l’Estatut, amb el PP no es pot pactar”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.