Política

Badia: "Els qui ens han portat a la crisi no poden seguir manant ni a Europa, ni a Espanya, ni en el món"

En l'acte d'obertura de campanya, amb la presència del president José Montilla, la candidata ha criticat la dreta fent referència a la guerra d'Iraq, la jornada laboral de 65 hores i la crisi econòmica

La candidata del PSC a les eleccions europees, Maria Badia, ha assistit aquest dijous a l'acte d'inici de campanya, celebrat al poliesportiu del barri del Guinardó de Barcelona davant uns 500 militants del partit.

Badia ha volgut destacar que les del 7 de juny "no són unes eleccions més" perquè està en joc "seguir" amb polítics com Berlusconi i Vidal-Quadras".

Per Badia, "no es pot permetre que els que ens han portat a la crisi segueixin manant, ni a Europa, ni a Espanya ni en el món". La candidata ha assegurat que és possible una majoria d'esquerres a l'Eurocambra que aposti per més polítiques socials i per la mateixa visió del món multilateralista que té Obama. En l'acte, el primer secretari del PSC ha declarat el seu partit com a continuador de l'esperit del líder afroamericà.

Badia ha contraposat aquesta voluntat a una dreta que aposta per la invasió de l'Iraq, vol imposar jornades de 65 hores setmanals i que no creu ni en Catalunya ni en valors com la igualtat, la solidaritat i la justícia social.

"El partit que juguem es juga a Europa i anem amb l'equip guanyador", ha dit Badia, qui ha afegit que en aquestes eleccions Catalunya "no es pot quedar enrere" i ha de donar una lliçó d'europeisme votant els socialistes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.