Política

El consell nacional d'ERC ha de ratificar l'acord aquesta tarda

Esquerra independentista i les JERC rebutgen el pacte sobre el finançament

Els components del consell nacional d'Esquerra Republicana de Catalunya han estat convocats aquesta tarda a una sessió extraordinària del màxim òrgan de direcció del partit entre congressos per ratificar el suport de la formació a l'acord sobre finançament a què es va arribar el passat cap de setmana entre els governs de la Generalitat de Catalunya i l'administració central.

L'executiva d'Esquerra ja va donar el seu aval a l'acord en una reunió extraordinària celebrada aquest diumenge. La decisió del consell nacional completarà el tràmit de decisió de la formació republicana.

El corrent crític Esquerra independentista ja va manifestar el seu rebuig a l'acord sobre finançament tan bon punt es va conèixer l'entesa entre l'executiu català i l'espanyol. Per la seva banda, les joventuts d'ERC, les JERC, també han fet públic el seu rebuig per considerar que que l’acord tenia "un seguit d'aspectes negatius, dubtes i ombres"
sobre el seu compliment per part de l'executiu central, tot i que manifesten el seu respecte per la posició dels òrgans de direcció d'ERC.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.