Política

Recoder: "A Zapatero li agrada quedar bé amb tothom i aquí no hi quedarà"

Finançament

El dirigent de CiU i alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder, ha exigit al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que es posicioni davant la negociació del nou finançament.

Segons ha explicat Recoder durant una roda de premsa en la qual ha fet balanç de l'any polític, el PSOE "té un problema gran que ha de resoldre". "Tots sabem -ha afegit- que al senyor Zapatero no li agrada prendre decisions, el que li agrada és viure el dia a dia, quedar bé amb tothom i aquí no quedarà bé amb tothom".

El que el president espanyol ha de fer, per a Recoder, és pensar el dia de demà i fer el que "és just", i si fa el que cal i just, ha afirmat, "Catalunya sortirà guanyant".

"Mai ningú no ha discutit que les regions més riques hagin de contribuir al desenvolupament, el que no pot ser és que l'esforç econòmic d'una zona repercuteixi negativament en els serveis que reben els seus ciutadans i en la seva economia que, en aquest cas, és motor de l'economia de l'Estat", segons el també president de la comissió nacional de política municipal de CDC.
A més, també ha estat crític amb el govern tripartit al fer balanç dels traspassos i ha opinat que si només s'han aconseguit nou dels quaranta que preveia l'Estatut "és perquè el govern de la Generalitat no ha estat suficient dur a l'hora de negociar".





Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.