Política

Geli: “Jo sempre he cregut en un grup parlamentari propi del PSC”

La consellera de Salut en funcions afirma que “el PSC s'està refundant” i la base per fer-ho és “saber connectar amb persones molt diverses de fora”

“La crisi ens ha passat factura però no hem estat capaços de cohesionar el govern”

“Jo sempre he cregut que el PSC ha de tenir un grup parlamentari propi a Madrid. No és l'únic tema però defenso aquest debat i crec que fins i tot, aniria bé pel PSOE”, ha dit aquest divendres la consellera de Salut en funcions, Marina Geli a El matí de Catalunya Ràdio.

“Les executives del PSC després de les eleccions van plantejar un debat molt en profunditat, amb molta responsabilitat. I en aquest sentit, el gest de Montilla l'honora, ha renunciat al seu escó per renovar el partit. No la renovació de noms sinó molt més enllà”, ha afegit Geli.

En aquest sentit, l'encara consellera, afirma que “el PSC s'està refundant” i la base per fer-ho és “saber connectar amb persones molt diverses de fora”.

Geli afirma que “hi ha gent que truca perquè li sap greu la davallada del PSC, aquesta gent vol avançar i és amb ells que hem de tornar a connectar”.

Al seu entendre, “hi ha una majoria progressista a Catalunya. “Un votant de CiU pot ser un votant socialista que no ha trobat nitidesa en el nostre projecte”.

Geli assegura que no volen tenir la independència respecte el PSOE, però si “volem tenir veu pròpia i hem d'avançar perquè aquesta veu sigui visible”.

Marina Geli reconeix però, que primer cal “endreçar la casa”.

“La crisi ens ha passat factura però no hem estat capaços de cohesionar el govern”. “No hem sabut explicar que el govern era un govern sòlid”, ha conclòs Marina Geli.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.