Política

mollerussa

L'alcalde s'estrena amb promeses als proveïdors

El nou alcalde de Mollerussa, Marc Solsona (CiU), va ser investit ahir amb els vots dels grups de CiU i ERC. Solsona relleva la socialista Teresa Ginestà, alcaldessa des de l'inici d'aquest mandat i que s'ha vist abocada a la dimissió després que ERC abandonés el govern el 2008, deixés el PSC en minoria i, durant els darrers mesos, fos incapaç de tirar endavant un nou crèdit i una ampliació del pla de sanejament financer pel bloqueig de l'oposició. El crèdit havia de servir per resoldre els problemes de tresoreria més immediats i pagar proveïdors de l'Ajuntament, alguns dels quals fa més d'un any que tenen factures pendents.

En la seva primera intervenció com a alcalde, Solsona es va referir precisament als proveïdors: “Ells són avui la nostra prioritat”, va dir, en una nota tramesa per l'Ajuntament després del ple. Solsona també va dir que assumia el càrrec “amb responsabilitat i humilitat” i amb la voluntat de posar a fi a “l'etapa de disputa política i personal” que ha paralitzat l'Ajuntament durant els darrers dos anys.

El govern elaborarà ara un pressupost per al 2011 i al maig es dissoldrà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.