Política

la crònica

L'espai Sant Domènec queda petit

Més de 200 persones van assistir a la presa de possessió de Xavier Pallarès com a delegat del govern. És el cinquè delegat territorial a les Terres de l'Ebre i, sens dubte, l'acte d'ahir a la tarda va ser el més multitudinari. Pallarès va pensar que el Palau Abària quedaria petit i va demanar a l'alcalde de Tortosa l'espai Sant Domènec per celebrar l'acte, però tampoc hi va haver prou cadires per encabir-hi tot el públic. Tot i això, el secretari del govern, Germà Gordó, va destacar que era un acte auster, tal com reclama la situació de crisi econòmica del país. Una crisi a la qual també es va referir el nou delegat i es va comprometre a treballar conjuntament amb els alcaldes dels 52 municipis ebrencs per ajudar a fer que el territori en surti “al més aviat possible”.

El seu homòleg al Camp de Tarragona, Joaquim Nin; el president de la Diputació, Josep Poblet; el secretari d'Estratègia i Coordinació del Departament de Salut, Francesc Sancho; el senador Joan Maria Roig, i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, són alguns dels càrrecs que van voler acompanyar Pallarès en l'acte de presa de possessió. Un acte en què es van tornar a veure cares de polítics convergents que fa anys que estan en un segon terme, com ara l'exdirectora de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre, Teresa Moya, i l'exalcalde de Móra d'Ebre i expresident del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Santiago Campos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.