Política

Hereu espera que les primàries socialistes siguin “en positiu”

L'alcalde de Barcelona ha expressat el seu respecte per Montserrat Tura i la considera “una companya” amb la que comparteix “valors per servir Barcelona”

El líder socialista treballarà “buscant les complicitats que calguin” per aconseguir el suport majoritari de la seva formació, per després “obtenir el suport general de la població”

Jordi Hereu, alcalde de Barcelona ha expressat aquest dijous en una roda de premsa a l'Ajuntament de Barcelona el seu respecte per Montserrat Tura.

Després que Tura, unes hores abans anunciés que es presentarà a les primàries socialistes per ser candidata a les eleccions municipals de Barcelona, Hereu l'ha qualificat com “una companya amb que comparteixo valors i que vol servir Barcelona”.

En aquest sentit Hereu ha dit que “com alcalde de Barcelona i militant socialista també es presenta a les primàries per construir el que ha definit com “la Barcelona del futur”. “Un projecte de ciutat que sempre recomença”.

“Per mi Barcelona és un destí en si mateix, és la ciutat que des de sempre he volgut servir i que estic disposat a seguir servint. Barcelona és la meva passió”, ha afegit.

Al seu entendre, les primàries han de ser un exercici per enfortir el projecte socialista. “Compartint valors haurem d'explicar el nostre projecte per Barcelona i saber quin és el millor camí per seguir endavant.”

En aquesta línia, Hereu ha dit que iniciaran un procés que espera que “sigui positiu, de suma i no de resta”.

L'alcalde de Barcelona ha volgut concloure remarcant que començarà a treballar des de la base, “buscant les complicitats que calguin” per aconseguir el suport majoritari de la seva formació per després “obtenir el suport general de la població”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a gaza

Israel anuncia “pauses tàctiques” diàries al sud de la Franja per permetre l’entrada d’ajuda

barcelona
europa

Intercanvi de presoners entre Suècia i l’Iran

barcelona
iran

París, Londres i Berlín denuncien que Teheran intensifica el seu programa nuclear

barcelona
europa

Milers de persones surten als carrers contra l’extrema dreta a l’Estat francès

barcelona
guerra a gaza

Vuit soldats israelians moren en una explosió a Rafah

barcelona
Religió

La diòcesi de Terrassa celebra el vintè aniversari

Barcelona
unió europa

La UE iniciarà negociacions d’adhesió amb Ucraïna i Moldàvia

barcelona
POLÍTICA

Relleu a l’alcaldia de Torredembarra que passa a mans del PSC

Torredembarra
guerra a europa

Un avió militar rus viola l’espai aeri de Suècia

barcelona