Política

Tura: “El meu objectiu és ser alcaldessa de Barcelona”

La dirigent del PSC confirma que vol ser candidata a les pròximes eleccions municipals

Expressa el seu respecte per Jordi Hereu però li retreu que la ciutat hagi perdut “entusiasme”

Presenta la web montserratturabcn.cat, des d'on vol recollir suports

L'exconsellera de Justícia diputada i dirigent del PSC, Montserrat Tura, ha confirmat aquest dijous al matí en roda de premsa que es presentarà al procés de primàries del PSC per escollir el candidat a l'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, però sobretot ha remarcat que el seu objectiu és “ser alcaldessa de Barcelona i que el PSC guanyi les eleccions del maig”. També ha dit que l'ambició, i no l'afany de protagonisme, és el que l'ha mogut a presentar-se per “recuperar l'entusiasme de Barcelona” i ha expressat els seus dubtes sobre que la direcció nacional del partit estigui “gaire satisfeta” amb la seva decisió.

A més de presentar la web montserratturabcn.cat des d'on es disposa a recollir suports, ja ha apuntat alguns dels principals eixos de la seva candidatura, en què ha assegurat que vol “recuperar l'esperit” de la millor Barcelona.

Tura, que ha explicat que continuarà vivint a Mollet del Vallès i que no veu incompatible la seva condició de diputada, ha mostrat el seu respecte cap a Jordi Hereu, però ha defensat el procés de primàries per escollir candidat com un exemple de normalitat democràtica. “Els partits han de ser més oberts”, ha defensat, tot assegurant que els processos de primàries són bons i que, a més, ajuden a transmetre transparència a la ciutadania.

A més, ha deixat clar que el “principal adversari és l'escepticisme, que només es pot vèncer si es demostra la possibilitat de canviar el curs de les coses per part dels ciutadans”.

L'exalcaldessa de Mollet considera que “es pot servir a Catalunya des de molts llocs” i un“dels honors més alts” seria, segons ha dit, servir-la des de l'ajuntament de Catalunya. Tura ha destacat la importància d'aspirar a convertir-se en la primera dona que pot ocupar “la màxima responsabilitat” a la capital catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.