Política

Sánchez-Camacho veu el PSC “en una espiral de divisió interna”

La presidenta del PP de Catalunya creu que els socialistes convoquen unes primàries obligats “pels mals resultats que els auguren les enquestes” i no un “exemple de democràcia interna

Afirma que els populars són ”l'única i veritable oposició”

La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, considera que el PSC ha entrat “en una espiral de divisió interna marcada per la falta de lideratge i ideari polític”. En declaracions als periodistes a l'Arxiu Tarradellas de Poblet, on ha presidit la reunió del grup parlamentari del PP, Sánchez-Camacho ha valorat l'anunci de l'exconsellera de Justícia Montserrat Tura, de batallar amb Jordi Hereu per ser l'alcaldable del PSC per Barcelona.

En aquest sentit, la líder del PP ha declarat que el PSC “no pot donar exemple de democràcia interna” perquè les primàries que faran a Barcelona són “obligades pels mals resultats que els auguren les enquestes”, mentre que a d'altres ciutats, com a Girona, “han nomenat la candidata sense fer eleccions prèvies”.

“Els socialistes no estan en condicions d'exercir l'oposició en el govern que necessita Catalunya, per tant, nosaltres som l'única i veritable oposició, i la farem de manera crítica, constructiva i ferma”, ha afegit.

La presidenta del PP ha anunciat que presentarà al Parlament una llei d'estabilitat pressupostària i un Pla estratègic per a la petita i mitjana empresa que inclou la supressió de l'impost de successions amb efectes a 1 de gener de 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.