Política

sant pere de ribes

El PSC aposta per la renovació de la llista

El 70% de la candidatura està integrada per noves incorporacions

La creació d'activitat econòmica, una de les prioritats per al pròxim mandat

El 70% de les persones que componen la candidatura electoral del PSC de Sant Pere de Ribes són noves incorporacions, segons l'actual alcalde del municipi i cap de llista, Josep Antoni Blanco. El candidat estarà acompanyat per Manolo Colorado, Jose García Hervás (actual regidor del govern), Núria Ayuso i Paqui Carrasquilla, que integraran la llista a partir del número cinc. El partit donarà a conèixer les primeres posicions de la candidatura la setmana vinent, entre les quals estarà la també regidora Abigaíl Garrido. “Som l'única llista que ha fet renovació”, va dir ahir l'alcaldable pel PSC. “Les necessitats de Sant Pere de Ribes són diferents ara de les que es preveien el 2007. Hem fet un esforç per adaptar-nos a aquesta nova realitat”, va afegir Josep Antoni Blanco. La mitjana d'edat de la llista electoral d'aquestes eleccions és de 35 anys.

LA FRASE

Les necessitats són diferents de les del 2007. Ens hem adaptat a aquesta nova realitat
Josep Antoni Blanco
alcaldable del psc

La creació de llocs de treball

La generació d'activitat econòmica a través de l'Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf i de l a regidoria de Promoció de la Ciutat és un dels reptes del PSC per als pròxims quatre anys. “No creiem en la generació d'activitat econòmica perquè els empresaris guanyin diners, sinó com a creació de llocs de treball”, va assegurar Josep Antoni Blanco ahir, davant dels terrenys on s'està construint el mercat de les Roquetes. El candidat del PSC va rebre el suport dels companys de partit. “Fer política local cada vegada és més complicat: amb menys recursos s'han de fer més coses”, va dir José García Hervás, que va assegurar que Blanco “és una garantia per al municipi”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.