Política

Duran i Lleida creu que Mas ha estat “conseqüent” votant a la consulta

El secretari general de CiU destaca que ho ha fet com a ciutadà i no com a president de la Generalitat

El dirigent de la federació nacionalista assegura que la formació sempre ha donat “llibertat” i ha “respectat” els refèndums

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha considerat avui que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat “conseqüent” en votar a la consulta sobre la independència de Barcelona Decideix. “Ell sempre ha dit que en el cas de plantejar-se aquesta consulta votaria i així ho fa fet”, ha recordat en l'acte de presentació dels candidats de la federació nacionalista a la comarca de la Selva que s'ha celebrat a Breda.

El líder d'Unió ha destacat que Mas ho ha volgut fer de manera “anònima”, és a dir, com a ciutadà i no com a cap de l'executiu català. En aquest sentit, Duran ha assegurat, la formació sempre ha donat “llibertat” i ha “respectat” les consultes independentistes.

Respecte si creu que Mas ha fet bé de votar i també si creu que els consellers del Govern haurien de participar-hi, Duran i Lleida ha estat clar i contundent: “Que cadascú faci el que cregui convenient”.

Igual



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.