Política

sant pere de ribes

El PSC vol construir una residència amb pisos assistits

CiU-Via no defensa els interessos del municipi, segons els socialistes

El partit “plantarà cara” a les retallades

La construcció d'una residència per a la tercera edat amb pisos assistits a l'espai que ocupa el teatre de les Roquetes és una de les propostes destacades del PSC de Sant Pere de Ribes. Els socialistes van omplir la sala d'actes de la Vinya d'en Petaca de les Roquetes ahir a la tarda per presentar la candidatura al complet i les propostes per als pròxims quatre anys.

El programa recull mesures com ara destinar el 40% de la despesa corrent als serveis d'atenció a les persones, crear la figura del regidor d'urbanitzacions, agilitar els tràmits actuals per crear una empresa i aconseguir mantenir les inversions previstes per a l'hospital Sant Camil. Segons el cap de llista, Josep Antoni Blanco, el PSC ha complert el 80% de les propostes del darrer mandat; Blanco va assegurar que els dos equipaments compromesos que no s'han construït, el nou centre cívic de Ribes i el teatre de les Roquetes, han “estat canviats per dos centres sanitaris” a cadascun dels nuclis: els dos centres bàsics de salut. L'actual alcalde també va destacar que el seu govern, que aquest mandat ha pactat amb ERC i ICV, “ha triplicat els diners de l'Ajuntament per a serveis socials”. Un karaoke, cantat i ballat pels membres de la llista a dalt de l'escenari de la Vinya d'en Petaca, va tancar la presentació d'ahir.

LES FRASES

No podem permetre que ens treguin el que hem aconseguit, tot i que des de Barcelona ho estiguin intentant
Josep Antoni Blanco
candidat a l'alcaldia pel psc de Sant pere de Ribes
Exigirem a CiU garanties perquè l'hospital Sant Camil tingui els serveis necessaris
Abigail garrido
número dos de la llista del psc a Sant Pere de Ribes

Una oposició “rancuniosa”

Els socialistes van carregar ahir especialment contra el paper de CiU-Via al municipi. El grup, actualment a l'oposició, “no plantarà cara a les retallades que s'estan fent”, en paraules de la número dos de la llista del PSC, Abigail Garrido. “No defensaran els interessos de les persones que viuen al municipi”, va afegir Garrido. El fet que el centre bàsic de salut de Ribes estigui projectat però encara no sigui una realitat també va ser motiu de crítica. Segons el candidat a l'alcaldia, l'equipament sanitari “ja estaria construït si no fos per una oposició rancuniosa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.