Política

GANDESA

Aubà diu que CiU ha fet “un canvi de cromos” a la Terra Alta i el Baix Ebre

L'alcalde en funcions de Gandesa i cap de llista d'Alternativa per Gandesa-FIC, Miquel Aubà, va carregar ahir contra el pacte de CiU i el PP a l'Ajuntament, que el deixarà a l'oposició després de 12 anys d'alcalde. Aubà va quedar-se a només 50 vots de la majoria absoluta, però va empatar en nombre de regidors amb CiU (5). “Oriol Pujol parla de respectar la llista més votada, però aquesta premissa no val per a Gandesa”, va lamentar Aubà. Tot i que els independents de Gandesa entenen que el pacte CiU-PP és legal critiquen que s'hagi fet “un canvi de cromos”, ja que al mateix moment que es va tancar el pacte de l'Ajuntament es va lligar el del Consell Comarcal de la Terra Alta i el del Baix Ebre, que també seran governats per CiU i el PP.

Aubà, que dissabte recollirà l'acta de regidor, nega haver ofert l'alcaldia al PP durant quatre anys i critica CiU per haver-la-hi ofert durant dos anys, ja que només va aconseguir 170 vots. Sí que va proposar compartir-la a CiU.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.