Política

L'Ajuntament de Burjassot pot declarar-se insubmís contra la reforma laboral

Els grups polítics municipals a excepció del PP consensuaran una moció en aquest sentit

Emili Altur, portaveu municipal del Bloc Compromís per Burjassot ha declarat que “aquesta reforma és la manifestació acabada del pensament conservador en la matèria i és l'expressió d'un nou i greu desequilibri entre empresaris i treballadors”.

El Bloc Coalició Compromís de Burjassot ha presentat una moció, conjuntament amb Esquerra Unida i PSOE, per al seu debat al proper plenari municipal exigint la retirada de la reforma laboral i alhora, a més de donar suport a totes les mobilitzacions en contra de la reforma laboral promogudes des dels sindicats de treballadors, atès que el Decret de reforma laboral és manifestament injust, inconstitucional i ataca principis fonamentals del Dret, demanant que l'Ajuntament de Burjassot fent us dels Drets democràtics bàsics que inspiren la Constitució i les diverses Declaracions Universals dels Drets Civils, Polítics i Socials subscrits pel regne d'Espanya estudie la possibilitat de proclamar-se desobedient civil pacificament, en front d'aquesta norma així com la d'estudiar la possibilitat de declarar-se insubmís en la seua aplicació en totes aquelles mesures que no impliquen un sobrecost econòmic legal per a l'Ajuntament i per a la resta de la ciutadania de Burjassot.

El portaveu nacionalista ha explicat que la reforma laboral del PP “és un atac frontal als principis que inspiren la Constitució Espanyola i per tant podem afirmar sense por a equivocar-nos que el Partit Popular ha trencat el consens constitucional. Així mateix i per si això no fóra poc, vulnera un dels principis generals del dret, segons el qual els pactes entre les parts, és a dir, els contractes estan per a complir-se i no es poden deixar el seu compliment o no a la lliure voluntat d'una de les parts, en aquest cas, l'empresari”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.