Política

L'Ajuntament de Burjassot presenta els pressupostos al Consell de Participació

L'assemblea ciutadana ha conegut els objectius polítics i econòmics de la corporació que estudiarà aprovarà a finals de març

L'alcalde de la localitat, Jordi Sebastià ha explicat davant el Consell de Participació Ciutadana, la realitat econòmica i comptable de l'Ajuntament, la complicada conjuntura que es travessa i la necessitat de comptar amb totes les associacions, grups i entitats per poder perfilar els pressupostos municipals d'aquest exercici.

Tot i que l'esborrany presentat davant d'aquest òrgan de participació encara està subjecte a canvis i millores, no hi ha dubte que aquest serà el primer dels pressupostos participatius de la localitat. Una participació que serà canalitzada mitjançant l'Agenda 21 Local.

Els representants polítics assistents a la reunió assembleària, s'han compromés a estudiar i atendre tots els suggeriments que arriben i que siguen raonables.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.