Política

L'alcalde de Piles denega permís al joves socialistes per fer una recollida de joguines

Aquesta actitud és repetitiva en Morant, que fa uns dies també va denegar als socialistes un permís per a realitzar una escola de formació al municipi

Joves Socialistes lamenten l'actitud de l'alcalde del PP i atribueixen les decisions a una qüestió política

Els Joves Socialistes del muncipi saforenc de Piles, han denunciat hui que l'alcalde, el popular David Morant, els ha denegat el permís per a poder portar a terme en els carrers del municipi la campanya nadalenca de recollida de joguets que el JSPV està realitzant en diversos municipis de la comarca.

El passat 23 de novembre, l'associació política juvenil de Piles va presentar per registre d'entrada la proposta per a ubicar una paradeta de recollida de joguets al carrer Santa Bàrbara, seguint la campanya que l'organització està portant a terme a municipis com Gandia, Tavernes, Benirredrà, Bellreguard, l'Alqueria o Oliva, entre d'altres.

Però la sorpresa va arribar quan el passat 29 de novembre, David Morant, l'alcalde del PP, va contestar a la petició denegant el permís i excusant la seua decisió en que l'Ajuntament ja realitza una campanya semblant i que la que proposava JSPV als carrers podia ferir la sensibilitat dels més menuts.

En opinió dels joves socialistes, amb aquesta negativa, Morant fa gala de la seua falta de solidaritat amb els més menuts en aquests temps amb la única finalitat de fer mal a una altra formació política, posant per davant així els seus interessos partidistes als dels més menuts. A més, des de JSPV critiquen que es tracta d'una actitud censora més pròpia d'altres temps passats que del segle XXI.

I és que els socialistes consideren que la decisió és una qüestió política que no entenen, donat que per molt que hi haja una campanya semblant, el fet de realitzar una altra pot ajudar a sumar esforços i aconseguir més donacions. A més, en el propi escrit de sol·licitud, els socialistes especifiquen que, coneixent que ja hi havia una altra campanya, col·laborarien embolicant els regals i preparant les donacions al consistori si així ho necessitaven, comprometent-se a entregar al fons de l'Ajuntament els joguets recollits per tal de ser donats a alguna ONG.

Censura reiterada

Des de Joves Socialistes de Piles denuncien que aquesta actitud de censura a l'oposició és repetitiva i que no és la primera vegada que David Morant els denega un permís municipal. Així, fa només uns dies, també va denegar a Joves Socialistes la possibilitat de fer ús d'una sala municipal per a realitza una Escola de Formació.

Morant va estar dues setmanes donant llargues als Joves Socialistes per a acabar denegant-los l'espai. Des de l'organització política juvenil lamenten que l'alcalde del PP done permís a totes les altres associacions del municipi excepte als socialistes, i consideren que es tracta d'una nova acció de censura i retalls de la llibertat d'expressió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

L’Eurocambra exclou de moment Comín ignorant, com la JEC, la jurisprudència

barcelona
estats units

Kamala Harris superaria Biden en un hipotètic duel electoral contra Trump

barcelona
estats units

L’exalcalde de Nova York Rudy Giuliani queda inhabilitat com a advocat

barcelona
ESTAT FRANCÈS

L’esquerra i Macron retiren més de 200 candidats per frenar Le Pen

BARCELONA

Els policies investigats per càrregues de l’1-O ja demanen l’amnistia

GIRONA
bce

Lagarde: “Estem molt avançats en el camí de la desinflació”

barcelona
països baixos

Es constitueix el primer govern neerlandès liderat per l’extrema dreta

barcelona
judicial

L’advocacia de l’Estat demana que s’apliqui l’amnistia a Marta Rovira i la resta d’investigats pel Tsunami

barcelona

ERC prepara una moció per dedicar un carrer a les llevadores del municipi

llagostera