Política

Les joventuts socialistes de Tavernes es mostren contra la moció de censura

La plaça Major va acollir una concentració espontània de la ciutadania en favor de l'actual equip de govern

El divendres 17 de maig, a les 10 del matí es conegué la notícia a una gran part del poble i al dia següent la difonien els mitjans de comunicació valencians: el PP juntament amb la trànsfuga Karina Vercher presentaven una moció de censura en contra de l'actual Govern Municipal format pel PSPV-PSOE i Compromís - BLOC.

La notícia prompte arribà al gros de la ciutadania vallera, mitjançant les xarxes socials i plataformes electròniques, creixent el descrèdit i indignació pels racons del municipi.

Aquest malestar augmentà provocant una multitudinària concentració eixa mateixa vesprada a la plaça Major de Tavernes, improvisada manifestació que es va gestar en recolzament de l'actual govern municipal.

Els centenars de persones, reunides totes a la plaça Major, comptaren amb la presència dels membres de l'equip de govern local, dirigents comarcals i representants nacionals dels partits de l'equip de govern, que acudiren i agraïren el gran recolzament ciutadà.

Des de l'Agrupació de Joves Socialistes, repugnen aquesta acció realitzada pel Partit Popular amb l'ajuda de la trànsfuga Vercher. Aquesta acció els fa preguntar-se moltes qüestions.

La primera d'elles està relacionada amb el preu que pagarà el PP a la trànsfuga per a que aquesta els regale l'alcaldia. També es pregunten sobre si el preu que s'haja estipulat és el que està disposat a pagar l'aspirant a alcalde i si el PP arribarà a sucumbir als capricis d'una pròfuga, com la que s'ha convertit Karina, a diferència de l'actual govern que no ho va fer.

Des d'aquest col·lectiu es mostren prou escèptics en aquesta acció i creuen que no es pot ostentar la vara de l'alcaldia a qualsevol preu, per això feliciten els membres del govern actual.

Al comunicat remés als mitjans de comunicació, recorden les paraules que fa un temps cridava l'expulsada d'EUPV en tots els mitjans dient textualment “el PP de Tavernes no sap escoltar al ciutadà”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.