Política

CiU i ICV celebrà que s'arxivi el cas dels presumptes sobresous a la FMC

La federació nacionalista recorda que els alcaldes afectats del seu partit sempre havien defensat la seva “innocència”

Els ecosocialistes remarquen que seguiran treballant per “fer dels ajuntaments les primeres institucions que donen resposta als problemes de la gent”

CiU i ICV han celebrat aquest dilluns que l'Audiència de Barcelona hagi arxivat la causa dels alcaldes imputats pel cobrament de presumptes sobresous de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) perquè considera que no existeix malversació de diners públics per ser una entitat privada.

En un comunicat, CiU ha recordat que la instrucció afectava els alcaldes de Mataró, Sant Quirze del Vallès, Matadepera i Riudecanyes, entre d'altres, i que tots ells havien defensat la seva “innocència” i el rigor de les seves responsabilitats en els òrgans de l'entitat.

ICV ha remarcat la seva confiança en els seus alcaldes i exalcaldes afectats i en la seva honestedat en els seus ajuntaments. “Seguiran fent com fins ara: defensar les polítiques de proximitat i fer dels ajuntaments les primeres institucions que donen resposta als problemes de la gent”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia