Política

Compromís per Paiporta dubte sobre els 7 milions de romanent de tresoreria

“El PP fa una modificació de crèdit d'un milió d'euros del pressupost de 2015 per pagar factures pendents de 2014 i executar nous parcs i jardins a dos mesos d'eleccions

El PP de Paiporta ha aprovat una modificació de crèdit d'un milió d'euros del pressupost de 2015 per pagar factures pendents de 2014 per valor de 400.000€ i executar obres en parcs i jardins calculat en uns 600.000€, a dos mesos d'eleccions.

Per a Compromís “aquesta forma de gestió d'eixa en evidència la improvisació del PP, ja que la modificació de pressupost es va fer minuts després d'aprovar el propi pressupost de 2015”.

També és incomprensible per a Compromís que “es presente una liquidació de pressupost amb romanent positiu de tresoreria de 7 milions d'euros i després només es puguen gastar 600.000€ en inversions”, per això des del grup es manifesten totalment en contra de la manera que té el PP de gestionar els diners dels contribuents.

La candidata i portaveu de Compromís, Isabel Martín assenyala que “no té sentit imposar una dura càrrega fiscal a la ciutadania, reduir els serveis i les inversions durant anys per aconseguir un estalvi que després no es pot gastar de manera total ni en allò realment necessari” i afegeix “molt menys si eixe suposat “estalvi” es destina a despeses de projectes totalment electoralistes”.

Per això des de Compromís insisteixen en que “hauria sigut més lògic haver destinat en pressupost corrent eixos diners a ficar en marxa plans d'ocupació enfocats a les 3000 persones desocupades a Paiporta i a atendre a les famílies més necessitades”.

Des de Compromís també manifesten una gran preocupació per la partida de 408.445,62 prevista per fer front a factures sense consignació pressupostària o no pagades en 2014. I recorden que fa només un mes es va aprovar un reconeixement extrajudicial de crèdit de 60.000€ en la que ja ens trobàrem sorpreses com factures de televisions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

POLÍTICA

El PSC considera que el pacte independentista per nomenar Rull és una “minoria de bloqueig”

barcelona
política

Rull emplaça a obrir “la legislatura del català” i l’ensenyament

barcelona
guerra a gaza

L'NBC diu que els EUA es plantegen negociar un acord bilateral amb Hamàs

barcelona
guerra a europa

Finlàndia denuncia una presumpta violació del seu espai aeri

barcelona

Un pont nou, una zona verda i 370 habitatges entre el Mas Xirgu i el nou Trueta

GIRONA
iran

Cinc conservadors i un reformista, candidats en les presidencials iranianes

barcelona
guerra a europa

Bombarders russos sobrevolen pel Bàltic i els mars de Barentsz i Noruega

barcelona
política

Josep Rull, escollit president del Parlament

barcelona
política

La mesa constitutiva del Parlament permet el vot delegat dels exiliats

barcelona