Política

Margallo sobre Nous Catalans: “Són informacions solvents i fiables”

El ministre d'Exteriors creu que si el titular d'Interior “no acostuma a tenir alegries verbals” i sempre és “prudent” en el que diu

El ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, ha sortit en defensa del titular d'Interior, Jorge Fernández Díaz, després de la polèmica aixecada arran de la vinculació que va fer entre gihadisme, independentisme i la Fundació Nous Catalans, relacionada amb CDC. Margallo ha mostrat total confiança en Fernández Díaz, en assegurar que el ministre de l'Interior és sempre “prudent” en el que diu i “no acostuma a tenir alegries verbals”. “Si el ministre, que és el responsable d'aquests temes, fa aquestes afirmacions, estic segur que és perquè té informacions fiables i més que solvents”, ha sentenciat. Margallo ha fet aquestes declaracions després de veure's amb l'homòleg italià, Paolo Gentiloni.

La reunió dels dos ministres d'Exteriors s'ha produït a primera hora del matí a la seu de Foment del Treball, on s'inaugurava el XIV Fòrum Diàleg Espanya-Itàlia en el han participat. Després de la trobada, García-Margallo i Gentiloni han ofert una roda de premsa, on només han permès dues preguntes per a cada ministre. Ha estat aquí on el membre del govern espanyol ha estat preguntat per les declaracions de Fernández Díaz, que va dir a Catalunya Ràdio que la Fundació Nous Catalans dificulta la lluita antigihadista fent pedagogia de la independència.

García-Margallo no ha dubtat en defensar al seu company de govern i ha afirmat rotund que “si el ministre, que és el responsable d'aquests temes, fa aquestes afirmacions, estic segur que té informacions molt fiables”. “Qualsevol cosa que digui, està suportada per informacions més que solvents”, ha afegit. I és que el ministre d'Exteriors creu que Fernández Díaz “no acostuma a ser una persona que tingui alegries verbals” i que sempre “és prudent per fer les consideracions que hagi de fer”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]