Política

Veuen els atacs de l'Estat fruit dels nervis

En un acte a Bescanó s'avisa que el bombardeig de la por anirà a més

“El bombardeig acaba de començar i és una mostra de debilitat de l'Estat, perquè estan nerviosos i no saben com actuar amb Catalunya.” Així s'expressava ahir Pere Pugès, exmembre del secretariat nacional de l'ANC i redactor de tots els fulls de ruta, que hi afegia que l'Estat espanyol “ha triat les vies de sempre, la por, la repressió i la mentida”. Ho feia en el marc d'un acte organitzat per l'associació La Miquela de Bescanó que va moderar el conseller delegat d'El Punt Avui, Joan Vall Clara, que al començament de l'acte també va advertir els presents que “el bombardeig d'atacs s'intensificarà i s'accelerarà aquests deu dies”. A més, va demanar als assistents que diumenge posin “el canal 33 a partir de les quatre i en cap cas TV3”, quan s'iniciarà la programació compensatòria.

En l'acte La independència que volem també hi van ser David Martí, president d'Òmnium al Gironès, que veu necessari que les entitats civils “facin de lligam entre partits i mantinguin la transversalitat”; Susana Rodríguez, de Súmate, que va fer una encesa defensa de la legitimitat del procés català, i l'alcalde de Vilablareix, David Mascort, que en representació de l'AMI va defensar el paper “de punta de llança institucional”. Van tancar l'acte Imma Sau, de la CUP, i Sergi Miquel, de Junts pel Sí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]