Política

El ple de Vilafant aprova ara entrar a l'AMI

Dos regidors del PSC, juntament amb els d'ERC i CiU, sumen la majoria necessària

El ple de l'Ajuntament de Vilafant va aprovar ahir per majoria absoluta l'entrada del municipi a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Es va aprovar per tres vots a favor d'ERC, tres de CiU i dos del PSC. Tres regidors més del PSC es van abstenir i un hi va votar en contra. També s'hi va oposar el regidor del PP.

És el segon cop que el ple de Vilafant vota aquesta moció, que havia estat rebutjada el 16 de setembre. En aquella ocasió no es va arribar a la majoria absoluta que demana l'AMI perquè s'hi van oposar quatre dels sis regidors del PSC –entre ells l'alcaldessa– i el del PP. Aquell dia, però, també es va acordar que si el 27-S els resultats de Junts pel Sí i la CUP, sumats, guanyaven a Vilafant, es tornaria a votar aquest punt. Com que l'opció independentista va guanyar, la moció es va dur un altre cop al ple, que ahir va aprovar una moció també d'ERC per dedicar un espai del municipi al president Companys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia