Política

Mor la dona que havia estat ferida per un tret durant l’assalt al Capitoli dels EUA

Un jove es troba en estat crític després de precipitar-se des d’una bastida

Diversos policies resulten ferits en els aldarulls a Washington

Una dona ha mort aquest dijous en el marc dels aldarulls al Capitoli dels Estats Units. Així ho han confirmat diversos mitjans, com la cadena de televisió nord-americana NBC News o la CNN.

La víctima havia estat ferida de gravetat prèviament durant l’assalt dels manifestants pro-Trump al Congrés, que tenia com a objectiu evitar la validació del resultat de les darreres eleccions. Durant l’episodi s’han produït diversos episodis violents i s’han escoltat trets. Els assaltants s’han enfrontat amb els agents de seguretat de l’edifici.

L’incident també ha deixat un home de 24 anys en estat crític després de trepar i caure d’una bastida. A més, diversos policies han quedat ferits.

L’alcaldessa de Washington, Muriel Bowser, ja ha el toc de queda que durarà des de les 6 de la tarda d’aquest dimecres fins a les 6 de dijous. El decret ha ajudat a rebaixar el nombre de persones que hi havia a l’exterior de la seu parlamentària, juntament amb l’anunci del president sortint, Donald Trump, qui ha demanat a la gent que marxi a casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia