Política

Carod fa un encès elogi de Niubò i demana el vot al tàndem amb Benach

ERC

El president d'ERC i vicepresident català, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha demanat avui el vot per a la candidatura a dirigir Esquerra que lideren Ernest Benach i Rafael Niubò amb un encès elogi cap a aquest últim, que opta a la secretaria general del partit a les eleccions d'aquest dissabte.

En una nota en el seu blog a Internet, www.carod.cat/seccions/bloc/bloc.asp, Carod ha afirmat del seu anterior secretari general en la conselleria de la vicepresidència: "un polític sòlid, rigorós, solvent, d'aquells que mai no et fan quedar malament i de qui no t'has d'avergonyir perquè et representi".

"És un optimista sensat, que tant en el Govern com en el partit ha demostrat que hi ha un independentisme que va associat a eficàcia, a èxit i a victòria", ha subratllat Carod, que de forma gràfica ha remarcat: "Aquest home és una màquina".

En aquest sentit, Carod ha fet un llarg recorregut per la biografia personal del seu excol·laborador i ha recordat que el 1977 va crear una escola esportiva al barri barceloní de les Corts "amb quatre monitors" que ara compta amb 80.000 afiliats en transformar-se en la Unió Barcelonina d'Entitats Esportives.

Carod ha recordat que el 1993 Niubò va entrar a presidir la Confederació Europea d'Esport i Salut i "se la va trobar amb dos milions d'afiliats i en deixar la presidència (2003) aquests ja s'havien convertit en 15 milions".

"A l'assumir la presidència d'ERC a Barcelona (2001) va passar el partit de només 500 militants a 1.300. Rafael ha entrat en política perquè vol al país i vol que funcioni millor i, en tot allò que pugui, que Catalunya sigui millor", ha abundat Carod, que també atribueix a la gestió de Niubò en la Generalitat que s'hagi passat d'una federació esportiva catalana reconeguda internacionalment en l'etapa de CiU a que en l'actualitat siguin tretze.

Carod té clar: "a Catalunya i a ERC li fa falta gent com Niubò al capdavant. Per això, crec que és el millor candidat a la secretaria general d'ERC, el més capacitat per arremangar-se, entrar a la seu de Calàbria i convertir-la, veritablement, a la seu nacional d'un partit modern, obert, descentralitzat i amb vocació de majories. Per tot això penso votar aquest dissabte, per tot això votaré el tàndem Benach-Niubò".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

García-Castellón desmunta la trama russa del procés

barcelona
política

El Consell de la República encarrega una auditoria externa pels comptes

barcelona
política

Illa ofereix diàleg per aconseguir un pacte progressista “sòlid i ambiciós”

barcelona
Política

Tortosa aprovarà una modificació pressupostària de 3,3 milions

Tortosa
política

Batet (Junts) reivindica “un govern d’estricta obediència catalana”

barcelona
política

ERC reclama a PSC i Junts que facin “propostes valentes” si volen el seu suport

barcelona
política

Activat el compte enrere per a la investidura: límit 26 d’agost o eleccions el 13 d’octubre

barcelona
rússia

Comença el judici contra un periodista dels EUA acusat d’espionatge

barcelona
Política

ERC planteja augmentar al màxim el recàrrec turístic a Barcelona

Barcelona