Política

estat espanyol

Sánchez demana que es deixi d’exportar armes a Israel i diu que Espanya ja no n’entrega

El president espanyol assegura que des de l’inici de la guerra no ven cap mena d’armament en aquest país

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet aquest divendres una crida a la comunitat internacional a deixar d’exportar armes a Israel i ha proclamat que des de l’inici de la guerra a la Franja de Gaza, el 7 d’octubre de fa un any, el seu executiu ja no en ven. “No exporta cap mena d’armament ni de material militar a Israel”, ha assegurat Sánchez durant una roda de premsa a Roma després d’haver-se reunit amb Francesc. El cap de l’executiu espanyol ha dit també que el seu govern està determinat a “no contribuir de cap manera a l’escalada de violència i l’expansió de la guerra”. “La prioritat ha de ser tornar a una solució política, i que deixem de lliurar armes per als combats a Gaza”, ha apuntat.

La proposta de Sánchez arriba després que el cap de setmana passat el president francès, Emmanuel Macron, hagués demanat aturar l’entrega d’armes a Israel i tret pit assegurant que França no en venia cap, però altres socis europeus sí que ho feien. “La prioritat ha de ser tornar a una solució política, i que deixem de lliurar armes per als combats a Gaza”, va apuntar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia