Política

Zapatero es compromet ara amb el PSC a estudiar la reforma de la llei del TC

El president espanyol i secretari general del PSOE ho ha comunicat a Iceta en l'executiva federal d'aquest dilluns, on s'ha analitzat la presentació de la proposta catalana al Senat

José Luis Rodríguez Zapatero ha expressat aquest dilluns a l'executiva del PSOE la seva disposició a "estudiar" la proposta de reforma de la Llei del Tribunal Constitucional (LOTC) quan es presenti formalment al Senat, segons ha informat la secretària d'organització del partit, Leire Pajín, després de l'executiva federal d'aquest dilluns.

Ho ha fet en resposta a la intervenció del portaveu del PSC, Miquel Iceta, que ha demanat als socialistes espanyols que donin suport a la iniciativa. El PSC i PSOE treballaran per acostar posicions sobre el contingut del text.

Els socialistes espanyols també volen girar full respecte dels episodis de tensió entre els dos partits de la setmana passada, i avancen que Zapatero participarà "com sempre" en la campanya catalana.

De moment, però, se sap Zapatero i Rajoy no abordaran la reforma del TC el pròxim dimecres, en la reunió que mantindran a la Moncloa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.