Política

participació ciutadana

Els veïns d'Hostalric voten projectes

L'Ajuntament sotmet a votació popular un total de 24 propostes en el marc dels pressupostos participatius

Els veïns d'Hostalric votaran el destí de 25.000 euros en el marc dels pressupostos participatius. L'Ajuntament d'Hostalric torna a sotmetre, d'aquesta manera, una partida a votació popular, com ja va fer l'any passat. Les propostes s'emmarquen en cinc línies estratègiques (Cultura, Medi Ambient, Benestar Social, Turisme i Formació) i una altra línia, dotada amb 3.000 euros, per a activitats exclusives a la Domus Sent Soví. S'executaran les dues propostes més votades d'entre les cinc primeres línies i la proposta més votada de la Domus Sent Soví.

L'Ajuntament ja ha distribuït a tots els domicilis del poble una butlleta amb les propostes, que han estat filtrades per la comissió permanent dels Pressupostos Participatius, validant-ne la viabilitat.

En cas que no es tingui la butlleta, es pot trobar a les oficines municipals, on s'ha de dipositar el vot, o descarregar-la del web municipal www.hostalric.cat.

En aquesta votació hi poden participar els més grans de setze anys. Entre les 24 propostes, hi ha la creació de la marca turística Vila d'Hostalric, redactar un projecte de carril bici i programar un cicle de dansa i teatre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.