Successos

Successos

Un accident va fer caure un jove al canal de Seròs

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que un accident de trànsit va ser la causa que va provocar que un veí de Sunyer (Segrià), de 21 anys, caigués al canal de Seròs. El cos sense vida del jove i el vehicle en què viatjava van quedar al descobert dimarts, en un tram de canal a l'altura de Montoliu de Lleida, arran de les tasques de buidatge que està duent a terme aquests dies la companyia Endesa per tal de fer-hi treballs de manteniment i millora.

Tan bon punt va transcendir la troballa del cadàver, els Mossos van iniciar una investigació per aclarir les causes del succés. La principal hipòtesi de la policia va ser sempre un accident de trànsit i ahir es va confirmar.

El cadàver del jove va ser localitzat dimarts a l'interior del seu cotxe al canal de Seròs, al terme municipal de Montoliu de Lleida (Segrià). El cotxe estava bolcat i aquest detall va fer pensar als agents dels Mossos que el jove podria haver perdut el control del vehicle i hauria acabat caient al canal.

El sinistre s'hauria produït quan la víctima tornava de matinada amb el seu cotxe després de participar en un dels actes de la festa major d'Albatàrrec (Segrià).

Familiars del jove en van denunciar la desaparició dissabte passat als Mossos d'Esquadra. Dimarts, quan el vehicle va ser localitzat, el van identificar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia