Successos

successos

Buscaven un boletaire ‘perdut' i ell ja era a casa

Els bombers i els mossos es van mobilitzar ahir a la tarda per anar a buscar un boletaire de 35 anys pels boscos de Monells després de rebre l'alerta del seu company alarmat perquè no el localitzaven al punt de trobada i tampoc els responia al mòbil. La recerca es va interrompre quan els bombers i els companys van rebre la trucada del perdut, que havia arribat a peu a casa seva, a Palamós, i que, al matí, amb les presses s'havia deixat el mòbil a casa.

L'home va explicar als bombers que al matí quan els companys el van anar a buscar per anar a caçar bolets ell, com que s'havia adormit, va sortir precipitadament i es va deixar el mòbil. I quan va ser hora de tornar, ell tampoc va veure els seus amics i va optar per caminar per la carretera en direcció a Palamós comptant que els companys que tenien el cotxe ja el trobarien i el recollirien. Però els companys, en lloc de marxar del bosc, van alertar els bombers pensant que s'havia perdut. I com que el mòbil donava senyal i ell no contestava pensaven que li havia passat alguna cosa. Quan ell va arribar a casa seva, a Palamós, va veure totes les trucades perdudes i va contestar per dir que estava bé.

Els bombers insisteixen en la recomanació de dur sempre el mòbil i amb la bateria carregada quan es va a caçar bolets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia