Successos

trànsit

accident mortal

Els Bombers busquen més víctimes a Montserrat

El conductor que va perdre la vida ahir és un home de 66 anys veí de Castellar del Vallès

Un helicòpter dels Bombers de la Generalitat ha sobrevolat aquest matí la muntanya de Montserrat a prop del punt de l'accident on ahir un conductor va perdre la vida per assegurar -se que no hi ha més víctimes. Tot i això, els Bombers han informat que la zona té una orografia complicada, perquè és molt boscosa, cosa que dificulta les tasques de recerca. Les causes de l'accident encara s'estan investigant i han de determinar per què un turisme va sortir de la via mentre circulava per la carretera que uneix el monestir amb el municipi de Monistrol de Montserrat i es va acabar precipitant per un terraplè d'uns 200 metres. El Servei Català de Trànsit ha informat que el conductor de l'Audi A4 de lloguer que va perdre la vida era un home de 66 anys i veí de Castellar del Vallès.

Arran del sinistre es van activar vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, quinze dotacions de Bombers i un helicòpter i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques. Els experts en rescats de muntanya, els GRAE (Grup d'Actuacions Especials), van haver de baixar pel barranc muntant una instal·lació de cordes per arribar al vehicle sinistrat que es trobava en una zona de difícil accés; el van estabilitzar i després van poder rescatar la víctima.

A causa de l'accident es va tallar el servei del cremallera cap al Monestir de Montserrat, atès que el cotxe va quedar repenjat a la tanca de protecció de la via. La caiguda del vehicle va arrossegar pedres i branques cap aquella zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia