Successos

trànsit

accident mortal

Condueix drogat i provoca un accident amb dos morts a l'N-340

Els Mossos van detenir el conductor d'una furgoneta, que va envair el carril contrari i va topar amb una moto

Un noi de divuit anys i veí de Masdenverge i la menor que l'acompanyava, una noia de quinze anys, van morir ahir en un accident entre una moto i una furgoneta a l'N-340, a Amposta. Els dos vehicles van topar després que la furgoneta envaís el carril contrari i els dos ocupants de la moto van resultar ferits greument i van ser traslladats a l'hospital Joan XXIII de Tarragona i al Verge de la Cinta, respectivament, en estat crític, on van morir poc després.

Els Mossos d'Esquadra es van desplaçar al mateix lloc de l'accident, on van identificar el conductor de la furgoneta –un home de 50 anys i veí de Barcelona– i el van sotmetre a les proves d'alcoholèmia i drogues, i va donar un resultat positiu en el consum de cocaïna. El conductor va acabar detingut com a presumpte autor de dos homicidis per imprudència, en espera de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Amposta.

Un altre xoc frontal entre un cotxe i un camió també va causar una altra víctima mortal ahir a la tarda a les carreteres tarragonines. En aquest cas, el sinistre va ser a la carretera N-420, a l'altura de Botarell, segons va informar el SEM. La topada es va produir poc després de les cinc. La víctima era l'única ocupant de l'automòbil.

Les tres víctimes mortals d'ahir van propiciar la compareixença del conseller d'Interior, Jordi Jané, que va fer una crida a respectar els consells de seguretat. “No es tracta tant de fer campanyes i controls de prevenció, es tracta que les persones no beguin si han de conduir. No ens podem permetre que passin coses com les d'avui”, deia Jané, després de recordar que el conductor havia donat positiu en la prova de drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia