Els pèrits declaren que l'acusat pel crim de les Borges estava borratxo quan va disparar la víctima a un metre

El propietari del bar de les Borges Blanques on es van trobar acusat i víctima la nit del 9 de desembre del 2007 ha declarat que Malagón era «un bon client» i que la nit dels fets va beure's unes deu cerveses i «uns quants cubates».

L'objectiu de la defensa, amb aquesta declaració, és rebaixar els disset anys i mig de presó que demana la fiscalia als nou, al·legant que l'acusat es trobava sota els efectes de l'alcohol i les drogues en el moment d'efectuar els tres trets que van acabar amb la vida del seu camell, el jove marroquí Khalid el-Manouard. El doctor que va analitzar l'acusat després que aquest s'entregués als Mossos d'Esquadra ha declarat que Malagón havia ingerit una gran quantitat d'alcohol i que els anàlisis també van detectar un consum de cocaïna.

Per la seva banda, els pèrits consultats de Barcelona i Madrid que van analitzar els tres cartutxos, així com les bales i la roba de la víctima, han declarat que els tres trets mortals es van efectuar amb una de les escopetes de l'acusat. També han confirmat que l'autor dels trets va disparar a un metre de distància de la víctima.

El jurat popular escoltarà demà dimecres l'últim testimoni cridat a declarar i podran ja doncs decidir si José Antonio Malagón és o no culpable, i en quin grau, de la mort de Khalid el-Manouard.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.